Sultan Iı. Abdulhamid Han'ı Anma Programı - Son Dakika
Yerel

Sultan Iı. Abdulhamid Han'ı Anma Programı

Sultan Iı. Abdulhamid Han\'ı Anma Programı

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Süphan Gençlik Merkezi tarafından Osmanlı padişahlarının 34’ncüsü olan Sultan II. Abdülhamid Han’ı anma programı düzenlendi.

09.02.2015 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Süphan Gençlik Merkezi tarafından Osmanlı padişahlarının 34'ncüsü olan Sultan II. Abdülhamid Han'ı anma programı düzenlendi.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Süphan Gençlik Merkezi tarafından Osmanlı padişahlarının 34'ncüsü olan Sultan II. Abdülhamid Han için vefatının yıl dönümünde birçok öğrenci ve gencin katılımıyla anma programı düzenlendi. Düzenlenen programda katılımcılara Sultan II. Abdülhamid Han'ın hayatını anlatan slaytlar izletildi. Slayt gösteriminden sonra Süphan Gençlik Merkezi etkinlik salonunda okunan Kur'an-ı Kerim ve ilahiler sonunda katılımcı ve öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Gençlik merkezi tarafından daha önceden düzenlenen masa tenisi müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç tarafından verildi. Daha sonra Süphan Gençlik Merkezi tarafından ücretsiz olarak verilen bağlama, heykel, ahşap boyama, halkoyunları ve resim kurslarını dolaşarak öğrencilerle sohbet eden İnanç, halkoyunları gösterisini izledikten sonra emeği geçen herkese teşekkür etti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sultan Iı. Abdulhamid Han'ı Anma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement