Sultangazi'de Çiğköfte Dükkanı İşleten Esnaf, Polislere Sürpriz Yaptı - Son Dakika
Yerel

Sultangazi'de Çiğköfte Dükkanı İşleten Esnaf, Polislere Sürpriz Yaptı

Sultangazi\'de Çiğköfte Dükkanı İşleten Esnaf, Polislere Sürpriz Yaptı

Sultangazi'de bir çiğköfte dükkanı işleten esnaf, Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ilçede görev yapan polis memurlarına sürpriz bir hediye hazırladı. Esnaf, asılsız bir ihbarda bulunarak polisleri olay yerine çağırdı ve onları çiğköfteyle karşıladı. Polis ekipleri, mumlarla süslenmiş çiğköfte pastasıyla karşılaşarak şaşkınlık yaşadı. Esnaf, polisleri tebrik ederek hediye paketleri verdi.

10.04.2024 10:23  Güncelleme: 10:24

Sultangazi'de çiğköfte dükkanı işlemeciliği yapan bir esnaf, Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ilçede görev yapan polis memurlarına bir sürpriz hazırladı. Asılsız ihbarda bulunan esnaf, olay yerine gelen polislere önceden hazırladığı çiğköfteyle sürpriz yaptı.

Olay dün akşam saatlerinde Cebeci Mahallesi Atatürk bulvarı üzerinde yaşandı. Osman Durmuş isimli esnaf, 112'yi arayarak asılsız ihbarda bulunduktan sonra arkadaşları ile birlikte ekiplerin gelmesini bekledi. Kısa süre sonra ihbarın yapıldığı adrese gelen ekipler, içeriye girdiklerinde ise alkışlarla karşılanarak üzerinde mumların yandığı ve tamamen çiğköfteden yapılan pasta ile karşılaştı. İlk olarak manzara karşısında şaşıran ekiplere daha sonra ise mumları üfleten esnaf kestikleri pastayı da kendilerine ikram etti. Ardından bir süre sohbet eden polis ekiplerine hazırladığı paketleri hediye eden esnaf, Türk Polis Teşkilatının 179. yıl dönümünü kutlayarak kendilerini tebrik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sultangazi'de Çiğköfte Dükkanı İşleten Esnaf, Polislere Sürpriz Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement