Sungurlu'da "Bir Damla Bin Umut" Sloganı ile Kan Bağışı Kampanyası Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da "Bir Damla Bin Umut" Sloganı ile Kan Bağışı Kampanyası Düzenlenecek

Sungurlu\'da "Bir Damla Bin Umut" Sloganı ile Kan Bağışı Kampanyası Düzenlenecek

Sungurlu’da Beşir Derneği ve Türk Kızılay işbirliği ile “Bir Damla Bin Umut” sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenleneceği bildirildi.

08.05.2014 16:19

Sungurlu'da Beşir Derneği ve Türk Kızılay işbirliği ile "Bir Damla Bin Umut" sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenleneceği bildirildi.

Kan bağış kampanyası çerçevesinde Sungurlu'ya gelen Türkiye Beşinci Merkez Beşir Derneği Temsilcisi Ahmet Doğan ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu. Doğan önce, Beşir Derneği Sungurlu Temsilcisi Emrah Biçici ve beraberindeki heyetle Sungurlu Belediye Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette 24-25 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Meydanı'nda Türk Kızılay'ı ile ortak kan bağışı kampanyası düzenleyeceklerini belirten Ahmet Doğan, "Kan bağışı yaşam için son derece önemlidir. Ülkemizde her yıl 2 milyona yakın kan ihtiyacı oluşmaktadır. Bu ihtiyaç çoğunlukla acil durumlarda hasta yakınlarından karşılanmaktadır. 18-65 yaş arası olan bulaşıcı hastalığı veya riski olmayan 50 kilo üzerinde her sağlıklı insan kan bağışlayabilir. İnsan hayatının kurtulmasına vesile olacak kan bağışı, bir insanı mutlu etmeye ve o mutluluğu kendi içimizde yaşamaya en güzel örnektir." dedi.

Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ziyaretinden sonra Doğan ve beraberinde ki heyet İlçe Kaymakamı Osman Beyazyıldız'ı makamında ziyaret etti. Doğan Beşir Derneği ve yaptıkları faaliyet hakkında Kaymakam Beyazyıldız'a bilgi verdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da 'Bir Damla Bin Umut' Sloganı ile Kan Bağışı Kampanyası Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement