Çorum'un Sungurlu Belediyesi, alt yapı çalışmaları kapsamında bu yıl 100 bin metrekare kilitli parke taşı döşemeyi hedefliyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından aralıksız yürütülen parke çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, bu yıl 100 bin metrekare kilitli parke taşı döşemeyi hedeflediklerini açıkladı.
Turan mahallesinde bulunan yolların sökümüne başlanıldığını dile getiren Uzunkaya, Bahçelievler mahallesinden start verilen 2013 yılı kilitli parke döşeme çalışmalarında Fatih ve İsmetpaşa mahallelerinde sona yaklaşıldığını söyledi.
İhtiyaç olan tüm bölgelerde çalışma yapacaklarını dile getiren Uzunkaya, amaçlarının temiz ve yaşanılır Sungurlu oluşturmak olduğunu sözlerine ekledi. - ÇORUM
Son Dakika › Yerel › Sungurlu'da Hedef 100 Bin Metrekare Kilitli Parke - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?