'Suriyeli Çocuklarda Mezuniyet Heyecanı" - Son Dakika
Yerel

'Suriyeli Çocuklarda Mezuniyet Heyecanı"

\'Suriyeli Çocuklarda Mezuniyet Heyecanı"

İzmir Buca İlçe Müftülüğü 2015-2016 eğitim öğretim yılı Kur’an Kurslarında 4-6 yaş grubu Sultan Fatih Kur’an Kursu’nda eğitim gören Suriyeli öğrenciler için yılsonu etkinliği düzenledi.

26.05.2016 22:57

İzmir Buca İlçe Müftülüğü 2015-2016 eğitim öğretim yılı Kur'an Kurslarında 4-6 yaş grubu Sultan Fatih Kur'an Kursu'nda eğitim gören Suriyeli öğrenciler için yılsonu etkinliği düzenledi.

Sultan Fatih Kuran Kursunda düzenlenen etkinlikte Buca Müftüsü Muharrem Gül, Kuran-a Hizmet Derneği Başkanı Bünyamin Ertekin ve Suriyeli Öğrencilerin Aileleri katıldı. Sultan Fatih Kuran Kursunda düzenlenen etkinlikte açılış konuşmasında konuşan Buca Müftüsü Muharrem Gül, "Suriyeli kardeşlerimiz için 4-6 yaş Kuran kursumuz da Allah'a şükür güzel bir başarı elde ettik. Başta hoca hanımlara öğrencilerimizin ailelerine ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan Etkinlik esnasında Sponsor Kuran-a Hizmet Derneği tarafından Kuran Kursunun adının yazılı olduğu pasta kesildi ardından ayakkabı ve çok sayıda hediye dağıtıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Suriyeli Çocuklarda Mezuniyet Heyecanı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement