Suşehri'nde "Kitap Okuma Şenliği" - Son Dakika
Yerel

Suşehri'nde "Kitap Okuma Şenliği"

Suşehri\'nde "Kitap Okuma Şenliği"

Sivas'ın Suşehri ilçesinde "Kitap Okuma Şenliği" başladı.

19.03.2013 15:24

Sivas'ın Suşehri ilçesinde "Kitap Okuma Şenliği" başladı.

İlçede ilk defa, belediyenin organizasyonu ve özel bir yayın kuruluşunun katkılarıyla Kemalpaşa İlkokul/Ortaokul Spor Salonu'nda "Okuyorsan varsın! Var mısın okumaya" adlı proje kapsamında okuma şenliği, düzenlenen törenle açıldı.

Kitap Okuma Şenliği'nin açılışında konuşan Suşehri Belediye Başkan vekili Nuh Genç, Türkiye'de kitap okuma alışkanlığının, batılı ülkelere göre çok düşük seviyelerde olduğunu söyleyerek, "Özellikle okullarımızda kitap okuma alışkanlığını kazandırmamız gerekmektedir" dedi.

İlçe Milli Eğitim müdürü Naci Kuru ise "Muasır medeniyetler olarak gördüğümüz batlı toplumların, bilimde ve teknolojide ileri seviyelere ulaşmasındaki en büyük neden, okumayı bir kültür haline getirmeleridir" diye konuştu.

22 Mart 2013 tarihine kadar devam edecek olan Kitap okuma şenliğinin açılışına, Suşehri Cumhuriyet Savcısı Ercan Türe, Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Hüseyin Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, İlçe Müftüsü Bekir Civriz ve bazı daire amirleri katıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri'nde 'Kitap Okuma Şenliği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement