Sydv'den, Çocuklara Destek - Son Dakika
Yerel

Sydv'den, Çocuklara Destek

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Genel Müdürlüğü tarafından çocukların kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılımları için 53 bin lira kaynak gönderildi.

04.01.2012 11:40

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Genel Müdürlüğü tarafından çocukların kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılımları için 53 bin lira kaynak gönderildi.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, SYDV tarafından Diyarbakır'daki çocukları sokağın olumsuz ve riskli ortamından uzaklaştırmak, çocukların okul hayatlarına yardımcı olmak, sosyal ve kültürel gelişmelerine katkı sunmak amacıyla proje hazırlandığını söyledi.

Projenin SYDV Genel Müdürlüğü'ne sunulduğunu, kabul edilen projenin önümüzdeki günlerde hayata geçirileceğini bildiren Toprak, Genel Müdürlük tarafından projeye 53 bin lira destek verildiğini belirtti.

Çocuk ve gençlerin sosyo kültürel açıdan desteklenmesi noktasında ilgili devlet kuruluşlarının çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Toprak, şöyle dedi:

"SYDV Genel Müdürlüğü de Diyarbakır'da yaşayan çocuk ve gençlerin kültürel faaliyetlere katılımlarını sağlamak amacıyla ödenek gönderdi. Genel Müdürlük, çocuk ve gençleri olumsuz ve riskli ortamlardan uzaklaştırmak, çocukların okul hayatlarına yardımcı olmak, sosyal ve kültürel gelişmelerine katkı sunmak için müzik korosu, folklor ekibi, spor takımları ve diğer giderler için oluşturmayı amaçlayan proje kapsamında beslenme giderleri ve müzik malzemesi alımı için 53 bin lira kaynak tahsis edilmesi konusunda çalışmalarını tamamladı."

- DİYARBAKIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sydv'den, Çocuklara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement