Talha Bebek İçin Sevindirici Haber Amerika'dan Geldi - Son Dakika
Yerel

Talha Bebek İçin Sevindirici Haber Amerika'dan Geldi

Talha Bebek İçin Sevindirici Haber Amerika\'dan Geldi

Aydınlı Belma-Muhammet Çelebi Çifti’nin ilik kanseri olan 5 aylık bebekleri Talha Çelebi’ye sevindirici haber Amerika’dan geldi.

27.02.2014 09:54

Aydınlı Belma- Muhammet Çelebi Çifti'nin ilik kanseri olan 5 aylık bebekleri Talha Çelebi'ye sevindirici haber Amerika'dan geldi. Amerika'da kimliği gizli tutulan bir bağışçının kanının Talha Bebeğin kanı ile uyum sağladığı ve Mart ayının ilk haftasında nakil yapılacağı öğrenildi.

Olayın haber yapılmasından sonra bebeklerinin kurtulması için bir çok kişinin gönüllü olarak yardımcı olduğunu belirten Belma-Muhammet Çelebi Çifti, "Bebeğimizin kurtulması için seferber olan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. İnşallah nakilden sonra bebeğimiz sağlığına kavuşur. Bizim başımıza gelen bu acıyı Allah kimseye yaşatmasın. Amerika'daki kimliği gizli tutulan bağışçıya da teşekkür ediyoruz. Allah'tan tek dileğimiz bebeğimizin bir an önce sağlığına kavuşması" diye konuşturlar.

Bilindiği gibi, 4 Eylül 2013 günü sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen Talha Bebeğin, yüzünde çıkan sivilce sonucu götürüldüğü hastanede kan kanseri olduğu belirlenmişti. Aylardır hastanede tutulan Talha Bebek yaklaşık 4 aydır İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'nde gözetim altında tutuluyor. Tıp dilinde 'Omenn' adı verilen 50 binde bir görülen hastalık nedeniyle Talha Bebeğe Mart ayının ilk haftasında ilik nakli yapılacağı belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Talha Bebek İçin Sevindirici Haber Amerika'dan Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement