Bitlis'in Tatvan ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.
Tatvan'da bir otelde yapılan toplantıda konuşma yapan AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, hiçbir zaman bölgesel milliyetçilik yapmadıklarını ve yapmayacaklarını belirtti. Demiröz "Günümüze kadar terör sebebiyle harcanan kaynaklar bundan sonra bölgenin kalkınması ve bölge insanının istihdamı için kullanılacaktır" dedi
Bitlis il ve ilçeleri ile köylerde eğitim konusunda geniş kapsamlı projelerinin olduğu müjdesini veren AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ise, Bitlis merkez ve ilçeler için 39 proje, köyler için ise 93 proje hazırladıklarını ve projeler kapsamında yeni okul, ek derslik ile lojmanların yapılacağını söyledi. Sağlık konusunda da değinen Kiler "Sağlık çalışanları için Rahva mevkiinde sosyal tesis ve lojman projemiz var. Ayrıca, Tatvan çevre yolunun projesi tamamlandı. Bu proje ile Tatvan trafiği rahat bir nefes alacaktır. İçme suyu konusunda da il ve ilçeleri kapsayan geniş kapsamlı projelerimiz var" dedi.
Daha sonra konuşma yapan AK Parti Bitlis İl Koordinatörü ve Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu da, AK Parti'nin bölge çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdi.
AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı'na AK Parti il ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı. - BİTLİS
Son Dakika › Yerel › Tatvan'da AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.