Tekin; "İlk Yarının Faturasını Ödedik" - Son Dakika
Yerel

Tekin; "İlk Yarının Faturasını Ödedik"

Tekin; "İlk Yarının Faturasını Ödedik"

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta sezonu dördüncü sırada tamamlayan ve Amatör Süper Lig'e düşmemek için play out karşılaşması oynayacak olan Çine Madranspor'da teknik direktör Tevfik Ata Tekin sezonu değerlendirdi.

09.04.2012 16:29

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta sezonu dördüncü sırada tamamlayan ve Amatör Süper Lig'e düşmemek için play out karşılaşması oynayacak olan Çine Madranspor'da teknik direktör Tevfik Ata Tekin sezonu değerlendirdi. Tekin, ilk yarıda kaybedilen puanların faturasını ödediklerini söyledi.

Ligin ikinci yarısının lideri olduklarını belirten Tekin, şanssızlıkların peşlerini bırakmadığını söyledi. Tekin açıklamasında şunları kaydetti: "İlk yarının bedelini play out oynayarak ödeyeceğiz. . İkinci yarının başındaki iki karşılaşmada transferlerimizi oynatamadığımız için sıkıntılar yaşadık. Zirve yolundaki rakiplerimiz Bergama Belediyespor, Muğlaspor ve İzmirspor'u rahat geçtik . Amacımız 3. Lig'e çıkmaktı. Play off'a gidemediğimiz için üzgünüz"

Tekin, Yıldızgücü ile oynayacakları

play out karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

ASKF'den yapılan açıklamada önümüzdeki sezon BAL'da mücadele etmeye hak kazanan takımın belli olacağı Çine Madranspor-Yıldızgücü karşılaşmasının cuma günü 14.00'de oynanacağı belirtildi - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekin; 'İlk Yarının Faturasını Ödedik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement