Tekirdağ Büyükşehir, Depremzedelere Şarköy ve Kumbağ'daki Otellerin Kapılarını Açtı - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Büyükşehir, Depremzedelere Şarköy ve Kumbağ'daki Otellerin Kapılarını Açtı

Tekirdağ Büyükşehir, Depremzedelere Şarköy ve Kumbağ\'daki Otellerin Kapılarını Açtı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen iki büyük depremin ardından teyakkuza geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda depremden etkilenen afetzedeleri Şarköy ve Kumbağ’da bulunan otellerde misafir edecek. Başkan Albayrak, “Depremzede vatandaşlarımızı talepleri doğrultusunda Tekirdağ’da ağırlayacağız, Şarköy’de ve Kumbağ’daki otellerde kendilerini misafir ederek her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi.

08.02.2023 19:43  Güncelleme: 19:47

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen iki büyük depremin ardından teyakkuza geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda depremden etkilenen afetzedeleri Şarköy ve Kumbağ'da bulunan otellerde misafir edecek. Başkan Albayrak, "Depremzede vatandaşlarımızı talepleri doğrultusunda Tekirdağ'da ağırlayacağız, Şarköy'de ve Kumbağ'daki otellerde kendilerini misafir ederek her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından tüm birimleri ve Tekirdağlılar ise seferber olan Büyükşehir Belediyesi, depremzedeler için geniş çaplı bir yardım kampanyasına öncülük ediyor. Depremzedelerin barınma ve gıda ihtiyaçlarını karşılamak için de harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda depremden etkilenen afetzedeleri Şarköy ve Kumbağ'da bulunan otellerde misafir edecek. Talep eden depremzedeler, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nce bulunduğu bölgelerden alınarak otellere yerleştirilecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çalışmalara ilişkin, şunları kaydetti:

"İhtiyaçlar doğrultusunda hazırladığımız yardım paketlerimiz depremzede vatandaşlarımıza ulaştırılmaya başlandı. Bu yardımlarımız bir kerelik değil ihtiyaç olduğu sürece devam edecek. Bu devamlılık arz edecek bir süreç olacak. Öte yandan tüm Tekirdağlı vatandaşlarımızı da başlattığımız yardım kampanyasına destek vermeye davet ediyorum. Özellikle ilk etapta öncelikli olarak çocuk bezi, çocuk maması ve kadın pedi temini konusunda Süleymanpaşa ilçesi sahil dolgu alanda bulunan Tekirağaç Kafe'de vatandaşlarımızın getirecekleri malzemeleri kabul etmeye başladık.

Aynı zamanda depremzede vatandaşlarımızı talepleri doğrultusunda Tekirdağ'da ağırlayacağız, Şarköy'de ve Kumbağ'daki otellerde kendilerini misafir ederek her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız. Vatandaşlarımızın her zaman maddi ve manevi olarak yanlarındayız. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralı olarak kurtulan afetzedelere ise acil şifalar diliyorum. Tüm halkımıza geçmiş olsun. Bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte aşacağız."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Büyükşehir, Depremzedelere Şarköy ve Kumbağ'daki Otellerin Kapılarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement