Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

04.07.2013 19:32

Çorlu Belediyesi temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 6487 sayılı Kanun'un 21. maddesi ile 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu'nun geçici 6. maddesinde yapılan değişiklik, S.S. 64 nolu Taksiciler Kooperatifi'nin Tekirdağ Çorlu Havalimanı'nda görev yapan araç sayısının artırılması talebinin daha ileri bir tarihte mecliste görüşülmesi kararlaştırıldı.

Toplantıda ayrıca, Velimeşe Islah OSB'nin kurulumuna yönelik atık su arıtma tesisine ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nın ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı'nın bir aylık askı ilan itirazı değerlendirilmesi, imar plan değişiklik talepleri ve M Plaka yönetmeliğinin hazırlanmasıyla ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

NKÜ Yelken Topluluğu Takımları Şile'de festivale katıldı

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Yelken Topluluğu, 2 kadın, 5 erkek takımdan oluşan 7 surboat takımı ile Şile Su Sporları Festivali'ne katıldı.

NKÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Şile Belediyesi, Şile Su Sporları Kulübü, Avustralya Sufboat Ligi ve Avustralya Military History Tours tarafından organizasyonu yapılan festivalde, NKÜ'nün Yelken Topluluğu'nun 2 takımının finale kalarak başarı gösterdiği belirtildi.

Açıklamda ayrıca, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nda yapılması planlanan final yarışlarının, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamadığı bildirildi.

AK Parti Şarköy İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Şarköy İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

İlçe Başkanı Osman Kurt, Şarköy halkının AK belediyecilikle tanışması ve hizmetlerin acil bir şekilde yapılması için çok çalışmaları gerektiğini belirterek, gençlere ve kadınlara çok iş düştüğünü kaydetti.

Kurt, İlçe hastanesinin (C) sınıfına çıkarılması için başlattıkları çalışmaların devam ettiğini de aktardı.

Şarköy'deki toplantının ana gündem maddesini, 2014'te yapılacak yerel seçimler oluşturdu. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement