Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

"Yetkin Uzman, Yetkin Kurum" projesinin sözleşmesi imzalandı

26.11.2013 12:38

Tekirdağ'da, "Yetkin Uzman, Yetkin Kurum" projesinin sözleşmesi imzalandı.

Trakya Kalkınma Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, ajansın 2013 Teknik Destek Programı kapsamında Trakya ABİGEM tarafından hazırlanan, projenin sözleşmesi, Trakya Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreter Vekili Mehmet Karaman, ABİGEM adına da Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Genel Müdür Fatih Yaldız tarafından imzalandı.

Bölgede faaliyet gösteren 24 oda ve borsanın ortaklığında kurulan ve başta işletmeler olmak üzere tüm kurum ve kuruluşları hedef alan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bünyesinde bulunduran Trakya ABİGEM A.Ş'nin uzman personeli hizmet kalitesini ve niteliklerini arttırmaya yönelik, eğiticinin eğitimi ve koçluk eğitimi programı 4 kişilik uzman kadrosuna yönelik olarak yapılacak.

Eğitimi, alanında 5 yıldan fazla deneyimi olan uzmanlar verecek.

Edonezya'nın İstanbul Başkonsolosu, Tekirdağ Belediyesini ziyaret etti

Endonezya'nın Başkonsolosluk görevine atanan Abdullah Hariadi Kusumaningprong, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç'ı ziyaret etti.

Ziyarette, konsolosluk çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Kusumaningprong, 5 Aralık'ta İstanbul'da yapacakları tanışma kokteyline Dalgıç'ı davet etti.

Dalgıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmekte olduğunu ve yerel yönetimlerde de ilişkilerini geliştirmek istediklerini belirtti.

Dalgıç, işbirliği sayesinde Endonezya'yı Türk insanına daha iyi tanıtabileceklerini ve birlikte çalışabilecekleri projeler için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Dalgıç, şeref defterini imzalayan Başkonsolos'a günün anısına hediye takdim etti.

Tekirdağ Belediyesinin kültür etkinlikleri

Tekirdağ belediyesinin kültür etkinlikleri çerçevesinde, İl Çevre Hizmetleri Birliği ile ortaklaşa düzenlenen ve suyun yaşamdaki önemini vurgulayan, "Sevimli Hayvanlar Su Peşinde" adlı 3 boyutlu eğitici animasyon filmi Muratlı Atatürk İlköğretim Okulunda gösterildi.

Belediye Başkanı Adem Dalgıç, okulu ziyaretinde yaptığı açıklamada, sağlıklı yaşayabilmek için çevreyi çok iyi korumak gerektiğini belirterek, öğrencilerin bu filmden çok iyi dersler çıkarmasını önerdi.

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe de, kendilerine her zaman destek olan Dalgıç'a teşekkür etti.

Dalgıç, il merkezi ile ilçe ve beldelerdeki 61 ilkokul ve ortaokulda gösterilecek, "Sevimli Hayvanlar Su Peşinde" filminin gösterimini 3 boyutlu gözlükleri ile öğrencilerle izledi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement