Tekkeköy'e 2 Katlı Spor Kompleksi - Son Dakika
Yerel

Tekkeköy'e 2 Katlı Spor Kompleksi

Tekkeköy\'e 2 Katlı Spor Kompleksi

Tekkeköy Belediyesi, Kutlukent mevkisine iki katlı çok amaçlı spor kompleksini kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

01.06.2017 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekkeköy Belediyesi, Kutlukent mevkisine iki katlı çok amaçlı spor kompleksini kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgede örnek gösterilecek iki katlı spor kompleksinin Kutlukent mevkisine kazandırılması için çalışmaların devam ettiğini dile getiren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Bu bölgemizdeki gençlerimizin spor yapacakları bir metrekare dahi spor alanları yoktu. Gençlerimize spor yapacakları alanlar oluşturmak için harekete geçtik. Uzun süren etüt çalışmaları ve araştırmalarımızın ardından Kutlukent bölgemizdeki mahallelerimizin tam orta noktasına tam donanımlı bir spor alanı kazandırmak için çalışma başlattık. Yaklaşık 2 milyon 500 bin lira ihale bedeli olan spor kompleksimiz diğer spor tesislerinden farklı ve örnek bir proje olarak hayata geçecek" dedi.

Spor tesisinin diğer spor alanlarına ve spor tesislerine göre farklı yapı ve farklı fonksiyonlar içerdiğini ifade eden Başkan Togar, "Çok amaçlı spor kompleksimiz yapı olarak iki katlı olarak inşa edilecek. Bulunduğu konum itibariyle masmavi muhteşem Karadeniz manzarasını gören tesisimizde halı saha, voleybol sahası, fitnes salonu, gençlik merkezi ile önünde seyir terası ve kafeteryası bulunacak. Tesisimizde sporun dışında birçok farklı aktivitede yapılacak. Alt katındaki kafe ve gençlik merkezi bölge gençlerinin her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerine de ev sahipliği yapacak. Yine spor kompleksimizin önünde bulunan seyir terasında vatandaşlarımız Karadeniz'in eşsiz büyüleyici güzelliği karşısında çaylarını yudumlayıp sohbet ederek hoş vakit geçirebilecekler. Spor kompleksimiz inşallah 2 ay içerisinde hizmete açılacak" diye konuştu - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekkeköy'e 2 Katlı Spor Kompleksi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement