Tekstil Fabrikasında 50 Kişi İşe Alınacak - Son Dakika
Yerel

Tekstil Fabrikasında 50 Kişi İşe Alınacak

Tekstil Fabrikasında 50 Kişi İşe Alınacak

Şanlıurfa’da İŞKUR kursiyerleri arasından seçilecek 50 kişiye özel bir tekstil fabrikasında işe başlama imkanını sunulacağı bildirildi.

21.04.2014 15:09

Şanlıurfa'da İŞKUR kursiyerleri arasından seçilecek 50 kişiye özel bir tekstil fabrikasında işe başlama imkanını sunulacağı bildirildi.

Şanlıurfa'da İŞKUR ve özel bir tekstil fabrikası arasında imzalanan protokol ile fabrikada çalışmak üzere 50 kişi belirlenecek. Mülakatla belirlenecek işçilerin 4.5 ay boyunca göreceği mesleki kursun ardından işe başlayacağı kaydedildi. Yapılacak mülakat için okuma yazma bilen ve erkeklerde askerliğini yapmış 18-45 yaş arasındaki bay ve bayanlar müracaat edebilecek.

İsteyenlerin mülakatın yapılacağı 22 Nisan Salı günü sabah saat 10.00'a kadar kuruma müracaat etmelerinin yeterli olduğu açıklandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekstil Fabrikasında 50 Kişi İşe Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement