Tekvando - Son Dakika
Yerel

Tekvando

Tekvando

Bursa'da düzenlenen Türkiye Kulüplerarası Tekvando Şampiyonası sona erdi.

02.12.2012 15:24

Bursa'da düzenlenen Türkiye Kulüplerarası Tekvando Şampiyonası sona erdi.

Tekvandoda Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek takımların belirlendiği ve 67 kulüpten 486 sporcunun katılımıyla Atatürk Spor Salonu'nda 5 gün süren şampiyona sonunda, büyük erkeklerde Ankara Ulaştırma birinci olurken, ikinciliği İzmir Büyükşehir Belediyespor, üçüncülüğü İstanbul Tuzla Belediyespor, dördüncülüğü İstanbul Üsküdar Belediyespor, beşinciliği de Ankara Büyükşehir Belediyespor elde etti.

Büyük bayanlarda İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyespor birinci, Ankara Ulaştırmaspor ikinci, Ankara EGO Spor üçüncü, İstanbul Büyükşehir Belediyespor dördüncü, Ankara Büyükşehir Belediyespor beşinci oldu.

Genel klasmanda ise Ankara Ulaştırmaspor şampiyonluk kupasını alırken, İzmir Büyükşehir Belediyespor ikinci, Ankara Büyükşehir Belediyespor üçüncü, Ankara EGO Spor dördüncü, İstanbul Büyükşehir Belediyespor beşinci oldu.

Dereceye giren takımlara ve sporculara kupa ve madalyaları Tekvando Federasyonu Asbaşkanı Zekeriya Tutar, Tekvando Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin, Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu, Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Hayrullah Ozan Çetiner ve Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin tarafından verildi.

Seçme niteliği taşıyan turnuvanın sonunda dereceye giren takımlar ve daha sonra belirlenecek 56 sporcu, 9-13 Ocak tarihleri arasında Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenecek Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Muhabir: Ömer Ercan/ Halil İbrahim Başer

Yayıncı: Doğan Sarıtaş - BURSA

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement