Tepe Belediye Başkanı Çelebi'den Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Tepe Belediye Başkanı Çelebi'den Veda Yemeği

Bismil’e bağlı Tepe belde Belediye Başkanı Çelebi, belediyenin Büyükşehir Yasası kapsamında 1 Nisan'dan itibaren kapanacak olmasından dolayı personele veda yemeği verdi.

29.03.2014 13:10

Bismil ilçesine bağlı Tepe belde Belediye Başkanı Ahmet Çelebi, belediyenin Büyükşehir Yasası kapsamında 1 Nisan'dan itibaren kapanacak olmasından dolayı personele veda yemeği verdi.

Büyükşehir Yasası ile 1 Nisan'dan itibaren kapanacak olan Tepe Belediyesi'nce veda yemeği verildi. Yemekte konuşan Belediye Başkanı Çelebi, belediye personeline görev süreleri boyunca yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Çelebi, Tepe beldesinin 1992 yılında kuruluşundan bu yana başarılı işlere imza atıldığını ifade ederek, "Yaptığımız çalışmalarla Tepe kabuk değiştirdi. Beldemizde birçok ilki birlikte gerçekleştirdik. Bu belediye başkanlığım dönemde birbirimizi kırıp üzmüş olabiliriz. Ben sizlerden hiçbirini iş haricinde kırdığıma inanmıyorum. Şayet kırdıysam da sizlerden özür diliyorum" dedi.

Büyükşehir Yasası'yla Tepe'nin Bismil'in bir mahallesi konumuna geldiğini belirten Çelebi, yasanın ileriye dönük iyi olacağını düşündüğünü belirtti.

Öte yandan, Tepe Belediyesi'nde görevli 8 işçi ve 8 memurdan, 6 işçi, 1 memur Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde, 2 işçi, 7 memur ise Bismil Belediyesi'nde görev yapacak. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tepe Belediye Başkanı Çelebi'den Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement