Tepebaşı Ülkü Ocağına Oğuz İduğ Atandı - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Ülkü Ocağına Oğuz İduğ Atandı

Tepebaşı Ülkü Ocağına Oğuz İduğ Atandı

Eskişehir Tepebaşı Ülkü Ocağı Başkanlığına Oğuz İduğ atandı.

29.01.2014 12:45

Eskişehir Tepebaşı Ülkü Ocağı Başkanlığına Oğuz İduğ atandı.

İduğ'un göreve başlaması ve Tepebaşı Ülkü Ocağı açılışı dolayısı ile bir tören düzenlendi. Törende bir konuşma yapan Ekişehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Engin Şahan, birlik, beraberlik, kardeşlik ve teşkilatçılığın önemine vurgu yaptı. Başkan Şahan, "Öncelikle Tepebaşı Ülkü Ocağımız, ülkemize, Eskişehir'imize hayırlı uğurlu olsun. Ülkü Ocaklarımızda her görev kutsaldır. Çıkmış olduğumuz bu yol kutludur, ama bir o kadar da zordur. Bu yolda olmazsa olmazımız eğitimdir. Milletine, devletine, davasına, ailesine boynu bükük olmamaktır Ocaklı olmak. Ülkücü olmak uzatılan eli tutmaktır. Yolumuz uzun ve engebeli de olsa vazgeçmemek, yapacağım demektir. Bu dava öyle bir dava ki her daim doğru ve dürüst olmayı gerektirir. Her ne şartta olursa olsun bayrak gibi dalgalanmaktır ülkücü olmak. Bizler bunun mücadelesini veriyoruz, vereceği inşallah. Bu vesile ile Tepebaşı Ülkü Ocakları Başkanlığımıza yeni atadığımız Oğuz İduğ, davamıza, ocaklarımıza yıllarca hizmet etmiş bir Ülküdaşımızdır. Bundan böyle davamıza hizmetine Tepebaşı Ülkü Ocakları Başkanı olarak devam edecektir. Verdiğimiz bu görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Oğuz İduğ Başkan'a yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Yapılan konuşma sonrasında dualar edildi. Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Engin Şahan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Çalışıcı, MHP Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Murat Sanlar ile birlikte dualarla açılış kurdelesi kesildi.

Başkan Oğuz İduğ'un kısa bir teşekkür konuşması yaptığı törene, çok sayıda ülkücü, işadamı ve esnaf katıldı. Açılışın ardından davetliler hep bir ağızdan Ülkücü yemini ettiler. Yapılan ikramların sonunda program sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Ülkü Ocağına Oğuz İduğ Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement