Tever Listesini Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Tever Listesini Açıkladı

Tever Listesini Açıkladı

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın hafta sonu gerçekleştirilecek organ seçimleri öncesinde Mavi Liste'ye önderlik eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever, listesini açıkladı.

21.05.2013 19:07

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın hafta sonu gerçekleştirilecek organ seçimleri öncesinde Mavi Liste'ye önderlik eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever, listesini açıkladı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda bugün saat 14.30'da basın toplantısı düzenleyen Dursun Ali Tever, seçime hazır olduklarını söyleyerek seçime girecekleri meslek gruplarındaki isimleri tek tek açıkladı. Tever'in liderliğindeki Mavi Liste'nin meclis üyesi adayları şunlar: "1.Grup: Oktav Gıda, Big M Soysever Bilgiç, SM Tarımcılık Ufuk Mangır; 3.Grup: Melodi Giyim Mustafa Asbaş, Bilecen Ticaret İsmet Bilecen, Asya Bilgisayar Bülent Ceylan; 4.Grup: Yegin İnşaat Tuncay Yeğin, Hekimoğlu İnşaat Selami Hekimoğlu; 5.Grup: Selvili Petrol Ertan Selvili, Gürsoy Ticaret Cüneyt Gürsoy, Asbaş Nakliyat Emre Asbaş; 6.Grup: Eke Özel Güvenlik Tahir Eke, Dekor Düğün Salonu Nihat Macit; 7.Grup: Tever MDF Dursun Ali Tever, Avrupa Palet Diler Çıtak, Efendioğlu Plastik Muzaffer Efendioğlu; 8.Grup: Elkon A.Ş. Ali Remzi Öztürk, BM Matbaa Mürekkepleri Kayahan Büyük, Çerkezköy Eloksal Erdem Dişikara; 9.Grup: Trakya Endüstri Tahsin Kırmızıgül, Yuni Geri Dönüşüm Fikri Güzel; 10.Grup: Han Sigorta Serhan Muştu, Erler Kuyumculuk Ergun Er" Tever, 2.Grup Meclis Üyesi adayları ile 4.Grup ile 6.Grup'taki birer meclis üyesini önümüzdeki günlerde açıklayacak.

Seçimlerde 2 kadın adayı da meclise sokmayı planladıklarını belirten Dursun Ali Tever; "Bu vesileyle kadınlarımızı da artık yönetimde, mecliste görmeyi istiyoruz." dedi. Sarı Liste'nin başkan adayı Süleyman Kozuva'nın Oda'nın vatandaşa kapalı olduğu yönünde eleştiride bulunduğunu söyleyen Tever, Oda'nın herkesin kullanımına açık olduğunu belirterek, "Süleyman Kozuva, siyasi demeçler vererek belden aşağı vurmaya çalışıyor. Biz belden aşağı hiçbir zaman vurmadık. Kendi işimizi yapıyoruz. Üstelik arkamızda herhangi kimseyi almadan seçim sürecini yürütüyoruz." İfadelerini kullandı.

Mavi Liste olarak seçime gireceklerini kaydeden Tever, "Biz hep gerçekler neyse onu söylüyoruz. Bizlere görev yaptığımız 4 yıl boyunca çalışmadığımız yönünde eleştirilerde bulunuyorlar. Madem çalışmadık, kasamızda 1 milyon 600 bin TL var, bu para nereden geldi?. Biz ekip olarak çok güzel işler çıkardık." Şeklinde konuştu

Tever, şöyle devam etti: "Son 2 yılda kısır çekişme ve kavgalarla gündeme gelen ÇTSO'da yönetimde herhangi bir çatlak oluşmadı. Bu kavgalarda şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımın hiçbir etkisi yoktur. Kavgaları çıkaranlar dönemin meclis başkanı İsmail Akın, yardımcısı Süleyman Kozuva ile meclis üyelerinden başta Rahmi Yılmaz üzere diğerleridir. Bu isimler de Sarı Liste'nin adayları olarak isimleri geçiyor."

Kendilerinin beklendiği üzere listelerini açıkladığını belirten Tever son olarak diğer adayların listelerini açıklamasını istedi ve genç ve dinamik ekibine güvendiğini belirtti.

(MAA)

21.05.2013 18: 57: 02

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tever Listesini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement