TMMOB Azdavay'da Lpg Kullanımı Hakkında Kurs Düzenledi - Son Dakika
Yerel

TMMOB Azdavay'da Lpg Kullanımı Hakkında Kurs Düzenledi

TMMOB Azdavay\'da Lpg Kullanımı Hakkında Kurs Düzenledi

Azdavay Kaymakamlığı ile Zonguldak Makina Mühendisleri Odası Kastamonu Şubesi, yaptıkları ortak çalışma kapsamında ’Tüplü LPG dağıtım personeli’ kursu düzenledi.

06.12.2014 13:59

Azdavay Kaymakamlığı ile Zonguldak Makina Mühendisleri Odası Kastamonu Şubesi, yaptıkları ortak çalışma kapsamında 'Tüplü LPG dağıtım personeli' kursu düzenledi.

Azdavay Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleşen kursa Azdavay'da sıvılaştırılmış petrol gazı satışı yapan esnaflar katıldı. Eğitimde Makine Mühendisleri Odası Mühendislerince, 'LPG Piyasası Hukuki Düzenlemeleri ve Standartlar', 'İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevrenin Korunması', 'LPG'nin Teknik Özellikleri', 'LPG Tüplerinin Taşınması ve Depolanması', 'LPG Tüp ve Donanımları ile LPG'li Cihazların Teknik Özellikleri', 'LPG Tüplerinin Cihazlara ve Tesisata Takılması, Sökülmesi ile İlgili Kurallar ve Emniyet Tedbirleri', 'LPG Tüp Kullanımında Dikkat Edilecek Kurallar ve Tüketicinin Bilgilendirilmesi', 'Yangın Güvenliği, İlkyardım Temel Eğitimi Uygulama' konu başlıklarında eğitim verildi. Eğitim sonucu yapılacak sınavda başarılı olan kursiyerler 'Tüplü LPG Dağıtım Personeli Kursu' sertifikası almaya hak kazanacak. Azdavay Kaymakamlığı yetkililerince bundan böyle LPG sektöründe faaliyet göstermek isteyen esnaflardan Tüplü LPG Dağıtım Sertifikası isteneceği, olmayanlara işyeri ruhsatı verilmeyeceği belirtildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TMMOB Azdavay'da Lpg Kullanımı Hakkında Kurs Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement