Tokat-Niksar Karayolu İhaleye Çıkacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tokat-Niksar Karayolu İhaleye Çıkacak

Tokat-Niksar Karayolu İhaleye Çıkacak
22.09.2012 18:42

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, Tokat-Niksar karayolu etabının proje çalışmaları tamamlandığını ihale hazırlıklarının sürdüğünü söyledi.

AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, Tokat-Niksar karayolu etabının proje çalışmaları tamamlandığını ihale hazırlıklarının sürdüğünü söyledi.

Karayolları Samsun Bölge Müdürlüğü'ne atanan Arif Çobanoğlu'na "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunan AK Parti Niksar İlçe Başkanı Yıldız, açıklamalarda bulundu. Ziyarette Tokat-Niksar karayoluyla ilgili konularını ele alındığını ifade eden Başkan Yıldız, "Özellikle Ordu-Tokat duble yolu olarak bilinen Ünye-Akkuş-Niksar-Tokat yolunun ihale hazırlıkları konusunda bilgiler aldık. Söz konusu yol projelendirilmesi ve yapım kalitesi bakımından yüksek standartta bir yol olacak. Sıcak asfalt kaplama yapılacak yolun, özellikle, Ünye, Akkuş, Niksar arasındaki engebeli arazilerden geçişlerinde, köprüler, viyadükler ve tüneller yer alacak. 3 etapta ihale edilecek yolla ilgili hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Niksar-Tokat etabının proje çalışmaları tamamlandı. İhale hazırlıkları sürüyor. Bölge Müdürümüz konuyu hassasiyetle takip ediyor. En kısa sürede ihaleye çıkılmasını bekliyoruz. İhale sürecinde bir gecikme söz konusu değil. Yola verilen değer ve standardının yüksek oluşu, maliyetinin de fazla olması daha titiz çalışmayı gerektiriyor. Bizler için önemli olan, Ordu-Tokat duble yolunun, Karadeniz Sahil Yolu gibi örnek bir yol olmasıdır" dedi.

Başkan Yıldız ayrıca, Karayolları ziyaretinden sonra DSİ Samsun Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek yetkililerden DSİ'nin Niksar'da yürüttüğü ve planladığı projeler hakkında bilgi aldıklarını söyledi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tokat-Niksar Karayolu İhaleye Çıkacak - Son Dakika


Advertisement