Enerji Bir Sen Genel Başkanı Sayın Hacı Bayram Tonbul ile sendika GAP Şube Başkanı Abdulkadir Kılıç, Şanlıurfa Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Seyfullah Duran'ı makamında ziyaret ederek, kurumun çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Ziyarette Müdür Duran, "1995 yılında Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Enerji, Sanayi ve Maden hizmet alanında, kamu çalışanları arasında duyulan ihtiyaca binaen kurulmuş olan sendikanın çalışmalarını ilgiyle takip ediyoruz. Ülkemizde, bakanlığımızda ve dolayısıyla İl Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan memurların sorunlarıyla yakından ilgilenmeleri ve hayat standartlarını daha üst sınırlara taşıma gayreti içinde olmalarını temenni ederiz. Sendikanın başarılı çalışmalarının devamını dileriz. Ayrıca müdürlüğümüz, ilimizde yürütülen Bilim, Sanayi ve Teknoloji alanlarındaki çalışmaları yakından takip etmekte, bu konuda ilimizde düzenlenen faaliyetlerin desteklenmesi ve özendirilmesi konusunda projeler oluşturmaktadır" dedi.
Genel Başkan Tonbul daha sonra müdürlükteki memurları ziyaret ederek sendikanın çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Memurlarımızın önerilerini de dinleyen heyet aktarılan sorunlar ile ilgili gerekli hassasiyeti göstereceklerini belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)
Son Dakika › Yerel › Tonbul, Urfa'da Memurların Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.