Toroslar'dan, 'Müzikalite' Gecesi - Son Dakika
Yerel

Toroslar'dan, 'Müzikalite' Gecesi

Toroslar\'dan, \'Müzikalite\' Gecesi

Mersin'in merkez Toroslar Belediyesi’nin, Mersin Kültürlerarası Diyalog Merkezi’nin (MEKADİM) ile birlikte organize ettiği gecede sahne alan ünlü sanatçılar Ali-Aysun Kocatepe çifti, ‘Müzikalite’ başlıklı gösterilerinde, şarkıların gerçek öykülerini müzikseverlerle buluşturdu.

12.06.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez Toroslar Belediyesi'nin, Mersin Kültürlerarası Diyalog Merkezi'nin (MEKADİM) ile birlikte organize ettiği gecede sahne alan ünlü sanatçılar Ali- Aysun Kocatepe çifti, 'Müzikalite' başlıklı gösterilerinde, şarkıların gerçek öykülerini müzikseverlerle buluşturdu.

Toroslar Belediyesi ile MEKADİM'in işbirliğiyle düzenlenen ünlü sanatçılar Ali-Aysun Kocatepe çiftinin sahne aldığı 'müzikalite' konser programı, yoğun ilgi gördü. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilen geceye, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MEKADİM Yönetim Kurulu Başkanı Sabahittin Batmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, sivil toplum teşkilatlarının ve siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Programın açılış konuşmasını yapa MEKADİM Başkan Vekili Erdoğan Günal, derneğin kuruluş amacını ve faaliyetlerini anlatarak, önemli bir tecrübe ve bilgi birikimin sahibi olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın Mersin'in simge isimlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, bugüne kadar MEKADİM'e sunduğu katkı ve desteklerinden dolayı da kendisine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından romantik şarkıların unutulmaz ikilisi Ali-Aysun Kocatepe'nin sahne aldığı konsere geçildi. Konserde, edebiyat dünyasının önemli isimlerinin şiirlerine yer veren Ali-Aysun Kocatepe çifti, yayınlandıkları dönemlere damga vuran şarkı ve türkülerin gerçek öykülerini de anlatarak salondaki dinleyicilere duygulu ve keyifli anlar yaşattı. Programın sonunda, MEKADİM Yönetim Kurulu Başkanı Sabahittin Batmaz, geceye sunduğu katkılarından dolayı Başkan Tuna'ya bir plaket takdim ederek, teşekkür etti. Kültürler arası diyalogun önemine değinen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise MEKADİM'i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek; "Gecede sahne alan sanatçılarımız Ali ve Aysun Kocatepe'nin konseri bizleri 68 ve 78 kuşağının derinliklerine götürdü. Şarkıları ve türküleri öyküleriyle birlikte dinlemenin güzelliğine hep birlikte eriştik.Organizasyonda emeği geçen Mersin Kültürlerarası Diyalog Merkezi yönetimine ve gecede sahne alan Sayın Ali ve Aysun Kocatepe'ye teşekkür ediyorum.Programa katkıda bulunmaktan mutluluk duyduğumuzu ifade ediyorum" dedi.

Başkan Tuna, konuşmasının ardından ünlü sanatçılar Ali-Aysun Kocatepe'ye güzel bir program hazırladıkları için teşekkür ederek, üzerinde Toroslar Belediyesi'nin logosunun bulunduğu birer fincan takımı hediye etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toroslar'dan, 'Müzikalite' Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement