Toroslar Ülkü Ocakları Açıldı - Son Dakika
Yerel

Toroslar Ülkü Ocakları Açıldı

Toroslar Ülkü Ocakları Açıldı

Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdürecek olan Toroslar Ülkü Ocakları, Yusuf Kılıç Mahallesi’ndeki yeni hizmet yerinde açıldı.

18.05.2016 15:58

Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdürecek olan Toroslar Ülkü Ocakları, Yusuf Kılıç Mahallesi'ndeki yeni hizmet yerinde açıldı.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın da katıldığı açılış töreninde konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Toroslar'da oluşturdukları ilçe başkanlığının, ülkücü harekete ve Toroslar'ın gençliğine hayırlı olmasını diledi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un, 'Ülkü Ocakları, Türk milletinin gençlik aşısıdır' sözünü hatırlatan Gölgeli, "Ülkü ocakları, Türk milletinin geleceğinin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi ortamlarda yetişmesini sağlayan ve bu uğurda mücadele eden bir eğitim kurumudur ve dünyanın en büyük gençlik yapılanmasıdır. Ülkü ocaklarına farklı ideoloji ve misyonlar yüklemenin bir anlamı yoktur. Biz de burada var olduğumuz sürece bu mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Kuran-ı Kerim okunup, duaların edildiği program, Toroslar Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığına Ömer Sıddık Narin'in ataması ve tebriklerin kabulü ile son buldu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toroslar Ülkü Ocakları Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement