Tpao Bahar Şenlikleri İptal Edildi - Son Dakika
Yerel

Tpao Bahar Şenlikleri İptal Edildi

Tpao Bahar Şenlikleri İptal Edildi

TPAO Batman Bölge müdürlüğünün her yıl geleneksel olarak düzenlediği TPAO Bahar Şenlilikleri, Somada meydana gelen maden kazasından dolayı iptal edildi.

19.05.2014 17:01

25 Mayıs' ta yapılması planlanan Bahar Şenliklerinin Manisa Soma ilçesinde yaşanan maden kazasından dolayı iptal ettiklerini belirten TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, Maden ocağında yaşanan 301 büyük can kaybına yol açan kazadan büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Akın, "Hayatını kaybeden madenci vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabır, yaralı madencilere ise bir an önce iyileşip eski sağlıklarına kavuşmalarını dilerim. Soma'da 301 vatandaşımızın evine düşen ateş yüreğimize düşmüştür" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Tpao Bahar Şenlikleri İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement