Tübitak Teşvik Ödülü Verildi - Son Dakika
Yerel

Tübitak Teşvik Ödülü Verildi

Tübitak Teşvik Ödülü Verildi

Malatya İnönü Üniversitesi (İÜ) Rektörlüğünce projeleri TÜBİTAK tarafından kabul gören öğretim üyelerine teşvik ödülü verildi.

30.10.2013 17:03

Malatya İnönü Üniversitesi (İÜ) Rektörlüğünce projeleri TÜBİTAK tarafından kabul gören öğretim üyelerine teşvik ödülü verildi.

TÜBİTAK 1001 Araştırma Projeleri ve 3501 Kariyer Projeleri ile Bilim Sanayi, Teknoloji Bakanlığı (SAN-TEZ) projesine başvuran proje yürütücüsü İnönü Üniversitesi öğretim elemanlarına teşvik amacıyla İnönü Üniversitesi Vakfı tarafından bin TL ödül verilmesi kapsamında proje çalışmalarını tamamlayan öğretim elemanlarına ödülleri verildi.

Rektörlük binası toplantı salonunda Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Asım Künkül, Prof. Dr. Yusuf Türköz, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Cafer Mum, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Kadir Kartalcı, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan ve projesi kabul gören öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 40 öğretim elemanın teşvik ödülüne hak kazandığı açıklandı.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, "Daha önceki konuşmalarımda, TÜBİTAK'a eksiksiz ve TÜBİTAK formatında proje veren, sosyal bilimler de buna dahildir, evet kim proje verirse kabul belgesini aldığında üniversite olarak kendisine bin TL vereceğiz. İkinci bir nokta ise TÜBİTAK ile Sanayi, Bilim ve Teknoloji Bakanlığı da dahil olmak üzere uluslararası destek alan arkadaşımızın aldığı desteğin yüzde 20'si kadar da üniversite yönetimi olarak biz destek vereceğiz demiştik. Söz verdiğimiz gibi bugün burada bu kriterleri yerine getiren siz değerli arkadaşlarıma bu teşvik ödülünü vermekten dolayı çok mutluyum. Bir önceki yıla göre proje sayılarımızda artış görülmektedir. Ancak bu artışı yeterli görmemekteyiz" dedi.

Teşvik ödülü kazanan öğretim elemanlarına ödülleri Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından verildi.

Projeleri kabul gören ve teşvik ödülü kazanan öğretim üyeleri şunlar:

Prof. Dr. Ergun Ekinci, Prof. Dr. Funda Atalay, Prof. Dr. Salih Mamiş, Prof. Dr. Mustafa Sülü, Prof. Dr. İsmet Yılmaz, Prof. Dr. M. Ali Aksan, Prof. Dr. Yetkin Gök, Prof.Dr. Hikmet Geçgil, Prof. Dr. Hüseyin Karacı, Prof. Dr. Nevin Gürbüz, Prof. Dr. Kadriye Benkli, Prof. Dr. Turgay Seçkin, Doç. Dr. Saliha Begeç, Doç. Dr. İhsan Karabulut, Doç. Dr. Ali Karcı, Doç. Dr. İlknur Özdemir, Doç. Dr. Ahmet Yıldız, Doç. Dr. Elif Apohan, Doç. Dr.Yılmaz Çiğremiş, Doç. Dr. Turan Arabacı, Doç. Dr. Emin Tağluk, Doç. Dr. Yusuf Yakupoğulları, Doç. Dr. Osman Çiftçi, Doç. Dr. Gökhan Durmaz, Doç. Dr. Mehmet Yüceer, Yrd. Doç. Dr. Emine Şalva, Yrd. Doç. Dr. Yunus Önal, Yrd. Doç. Dr. Serdal Altın, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Tekedereli, Yrd. Doç. Dr. Fırat Öztürk, Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Toy, Yrd. Doç. Dr. Neslihan Şimşek, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Sinan Kaynak, Yrd. Doç. Dr. Ümit Yolcu, Yrd. Doç. Dr. Devkan Kaleci, Yrd. Doç. Dr. Metin Ertürkler, Yrd. Doç. Dr. Muhmmet Fatih Talu, Dr. Emine Altın, Dr. Songül Ünüvar ve Dr. Şanlı Kabaktepe. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tübitak Teşvik Ödülü Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement