Tugay Komutanı Arslan'dan Huzurevine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tugay Komutanı Arslan'dan Huzurevine Ziyaret

Tugay Komutanı Arslan\'dan Huzurevine Ziyaret

Manisa Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, eşi Hacer Arslan ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Muammer-İsmail Cider Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

24.09.2015 18:34

Manisa Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, eşi Hacer Arslan ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Muammer-İsmail Cider Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Arslan'a ziyarette Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da eşlik etti.

Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Kurban Bayramı münasebetiyle eşi Hacer Arslan ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Muammer-İsmail Cider Huzurevi'ni ziyaret etti. Ziyarette Arslan'a Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci eşlik etti. İlk olarak huzurevinin erkek bölümünü ziyaret eden Arslan, burada huzurevi sakinleriyle sohbet etti. Zaman zaman tebessüm ettiren diyalogların da yaşandığı ziyarette Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, sağlanan güzel ortam nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Huzurevinde kadınların kaldığı bölümü de ziyaret eden Tugay Komutanı Yavuz Ekrem Arslan ve eşi Hacer Arslan, burada kalan huzurevi sakinleriyle sohbet etti ve başörtüsü hediye etti. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı ziyarette Arslan'ın eşi Hacer Arslan ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, huzurevi sakini kadınlara özel ilgi gösterdi. Huzurevi sakinleri, Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan nezdinde vatani görevini yapan tüm Mehmetçiklere hayır dualarında bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tugay Komutanı Arslan'dan Huzurevine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement