Tunceli'de Sağlık Yatırımları - Son Dakika
Yerel

Tunceli'de Sağlık Yatırımları

Tunceli İl Sağlık Müdürü Dr.

03.01.2012 13:40

Tunceli İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Kenan Aydın, il genelinde çeşitli sağlık yatırımlarının devam ettiğini söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il genelinde sağlık hizmetleri kalitesinin, bina, araç gereç, personel ve hizmet konularında artırılması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

2011 yılında il merkezi ve ilçelerde sağlık yatırımları ve personel eksikliklerinin tamamlanması konusunda son derece verimli geçtiğini ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"Bu yıl sağlık kurumlarımızın personel, hizmet binası ve tıbbı cihaz eksikliklerini gidermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İl merkezi ve ilçelerimizde devam eden hastanelerimiz var. Merkezde Devlet Hastanemiz temmuz ayında yapımı tamamlanacak ve yeni binasına taşınarak son derece modern bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Devlet hastanemizin faaliyete geçmesi ile vatandaşlarımız tek bir merkezde her türlü sağlık hizmetine sorunsuz ulaşacak. Aynı şekilde Hozat ilçemizde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 15 yataklı ilçe entegre hastanesi yıl sonunda tamamlanarak vatandaşın hizmetine açılacak."

- TUNCELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunceli'de Sağlık Yatırımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement