Tunceli'de Sgk Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Tunceli'de Sgk Haftası Etkinlikleri

Tunceli\'de Sgk Haftası Etkinlikleri

Tunceli'de Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle ilköğretim okullarında öğrencilere yeni sisteminin önemini anlatan CD'ler dağıtıldı.

16.05.2012 18:09

Tunceli'de Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle ilköğretim okullarında öğrencilere yeni sisteminin önemini anlatan CD'ler dağıtıldı.

Tunceli Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından 14-20 Mayıs'ta kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Tunceli Vali Yardımcısı Kenan Eskin, İl Milli Eğitim Müdürü Haydar Yurdakul, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Köksal Akın, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Öz, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. SGK İl Müdürü Muharrem Demirci etkinlikte yaptığı konuşmada, "Ülkemizde sosyal güvenlik bilincinin arttırılması, kayıt dışı istihdamın önlenmesi için her yıl 16 Mayıs tarihini içine alan haftayı Sosyal Güvenlik Haftası olarak 4 yıldır kutlamaktayız"dedi.

Hafta nedeniyle "Güven ve Yarışçı Çocuklar" adlı animasyon filmi CD'si ve hikaye kitapları merkezdeki bütün okullarda dağıtılacağını belirten Demirci, çocukların böylece ailelerini sorgulama yoluna gideceklerini ve küçük yaşta sosyal güvenlik tabirini anlayacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından minikleri sosyal güvenlik konusunda bilinçlendirmek amacıyla kitaplar dağıtıldı. - TUNCELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunceli'de Sgk Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement