Turgutlu, Askerine Dua Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Turgutlu, Askerine Dua Ediyor

Turgutlu, Askerine Dua Ediyor
27.07.2012 15:33  Güncelleme: 15:50

Diyarbakır Lice 2. Motorlu Piyade Tugayı Lojistik Destek Komutanlığı'nda ulaştırma er olarak görev yapan Mustafa Bayram, Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde ameliyata alındı.

Diyarbakır Lice 2. Motorlu Piyade Tugayı Lojistik Destek Komutanlığı'nda ulaştırma er olarak görev yapan 1991/3 tertip Turgutlulu Mustafa Bayram, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde ameliyata alındı. Ağır yaralı olan Mustafa Bayram'ın başına ve vücuduna şarapnel parçalarının isabet ettiği belirtildi.

Yaralı Er Mustafa Bayram'ın Turgutlu Cumhuriyet Mahallesi Barbaros Sokak üzerinde bulunan evinde gergin bekleyiş sürerken, Bayram'ın yakınları gelecek sevinçli bir haberi bekliyor. Turgutlu'da yakınları ve çevresi tarafından oldukça sevilen ve yardımsever olduğu öğrenilen Mustafa Bayram'ın amcası Bilal Bayram, şöyle konuştu: "Allah yeğenimi bize bağışlasın, şu an elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Herkesin duasına ihtiyacımız var, kendisi güçlü bir bünyeye sahip ben bunu atlatacağına ve hainleri sevindirmeyeceğine inanıyorum. Sevindirme hainleri Mustafa."

Askerliğinin bitmesine yaklaşık 110 gün kalan Mustafa Bayram'ın Turgutlu'da özel bir şirkette şoför olarak çalıştığı öğrenildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgutlu, Askerine Dua Ediyor - Son Dakika


Advertisement