Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü

Bilecik'te, Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçıları, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği konseri verdi.

09.04.2015 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te, Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçıları, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği konseri verdi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki konseri Vali Ahmet Hamdi Nayir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, il Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Mesut Çelebi, 9. Jandarma Alay Eğitim Komutanı Albay Mehmet Yiğit, daire müdürleri, emniyet teşkilatı ve POMEM öğrencileri ile davetliler izledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ses sanatçıları Nazlı Öksüz Tubay, Sıtkı Akın ve Senem Gül, yaklaşık 2 saat süren konserde, seslendirilen eserler ile katılımcıların beğenisini kazandı. Konser sırasında POMEM öğrencileri eserlere eşlik ederek, sanatçılarla birlikte sahnede halay çekti.

Konser sonunda Vali Nayir, Tuğgeneral Koç ve Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar, sanatçılara Osmanlı Arması ve Şeyh Edebali'nin sözlerinin bulunduğu tabak hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement