Türk Telekom'dan Akıllı Ev Telefonu Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Türk Telekom'dan Akıllı Ev Telefonu Uygulaması

Türk Telekom\'dan Akıllı Ev Telefonu Uygulaması

AĞRI (İHA) – Türk Telekom’un, kablosuz telefon teknolojisinin mucidi Alman Gigaset’le yaptığı işbirliğiyle yeni akıllı ev telefonunu Ağrı’da da piyasaya sundu.

26.12.2013 14:53

AĞRI (İHA) – Türk Telekom'un, kablosuz telefon teknolojisinin mucidi Alman Gigaset'le yaptığı işbirliğiyle yeni akıllı ev telefonunu Ağrı'da da piyasaya sundu.

Türk Telekom ve Gigaset AG'nin mühendisleri tarafından tasarlanıp Almanya'da üretilen akıllı ev telefonları, 20 Aralık 2013 tarihinden itibaren pazara sunuldu. Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Türk Telekom Ağrı İl Müdürü Hakan Özgür, kablosuz telefon teknolojisini icat eden Gigaset'le işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Özgür, bu işbirliğiyle pazara sunulacak akıllı ev telefonlarının dijital yaşam dönüşümüne önemli bir adım daha ekleyeceğini belirterek, "Artık akıllı ev telefonlarıyla internete girmek, televizyon seyretmek, oyun oynamak, müzik dinlemek ve sosyal ağlara bağlanmak mümkün olacak. Kullanıcılarımız evde veya ofiste var olan internet bağlantıları üzerinden internete girerek maillerini okuyabilecek, ofis dosyalarını açarak üzerinde çalışabilecek; Facebook ve Twitter gibi sosyal medya uygulamalarını kullanabilecek. Ev telefonu tarifesini kullanarak konuşmaya da devam edebilecek. GigasetSL930A akıllı ev telefonuna önceden yüklenmiş olan Türk Telekom GECITT uygulaması ile Wirofon, TTNET Müzik, Tivibu, Bulut Rehber, Bulut Depo, Akttar, Yardım Rehberim gibi Türk Telekom uygulamaları ve Google Play ile tüm uygulamalarına erişilebilecek şekilde Türk Telekom bayi ve ofislerinde satışa sunuldu" dedi.

Akıllı ev telefonu ile ev telefonlarına yepyeni bir değer kattıklarını da belirten Özgür, Gigaset SL930AAndroidDECT telefonu ayda 4,9 TL'den başlayan tekliflerle müşterilerine sunduklarını ifade etti. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Telekom'dan Akıllı Ev Telefonu Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement