Türk Telekom'dan Başkan Kocadon'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Türk Telekom'dan Başkan Kocadon'a Teşekkür Plaketi

Türk Telekom\'dan Başkan Kocadon\'a Teşekkür Plaketi

Türk Telekom yöneticileri, Bodrum Yarımadası’nın tamamında gerçekleştirdikleri fiber optik kablo çekme çalışmalarına verdiği desteklerinden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

26.05.2014 10:19

Türk Telekom yöneticileri, Bodrum Yarımadası'nın tamamında gerçekleştirdikleri fiber optik kablo çekme çalışmalarına verdiği desteklerinden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a bir teşekkür plaketi takdim etti.

Türk Telekom Muğla İl Müdürü Metin Taş, İlçe Müdürü Serkan Boz ve Muğla Ticari Faaliyetler Müdürü İsmail Orkun Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Yetkililer Başkan Kocadon'a firmalarının Bodrum Yarımadası genelinde yaptıkları fiber optik kablo çekme çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı bir plaketle teşekkür etti.

Türk Telekom Muğla İl Müdürü Metin Taş, Bodrum Yarımadası'nda 30 Bin DSL ve 56 Bin telefon abonesinin olduğunu belirterek, "Başkanımız, yaptığımız çalışmalar süresince desteklerini bizden esirgemediği için kendisine bir teşekkür plaketi takdim ettik. Bodrum Yarımadası'ndaki TTNET aboneleri artık internete en yüksek hızda bağlanabilecek. Şu an itibariyle 450 Aktif Sistem kuruldu ve bunun yüzde 98'i kullanılabilir. Bodrum önemli bir bölgemiz. Bundan sonra Bodrum'a tatile gelen turistler bile yüksek hızda internet kullanabilecek." dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise "Bodrum'un daha iyi hizmet alabilmesi için Bodrum Belediyesi olarak kurumlarımıza elimizden gelen bütün desteği vermeye hazırız." diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Telekom'dan Başkan Kocadon'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement