Turkcell'in "İş'te Teknoloji Hamlesi" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Turkcell'in "İş'te Teknoloji Hamlesi" Toplantısı

Turkcell'in, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha verimli, hızlı ve karlı çalışmalarını sağlamak, büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği "İş'te Teknoloji Hamlesi" toplantıları kapsamındaki etkinliği Kocaeli'nde yapıldı.

24.02.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell'in, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha verimli, hızlı ve karlı çalışmalarını sağlamak, büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği "İş'te Teknoloji Hamlesi" toplantıları kapsamındaki etkinliği Kocaeli'nde yapıldı.

Turkcell'in, "İş'te Teknoloji Hamlesi" vizyonu doğrultusunda, şirketlerin büyümesinin yanında teknolojiyle destek olmak üzere başlattığı Anadolu turu devam ediyor.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Kocaeli Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, teknoloji dünyasında herkesin kullanabileceği alanlar olduğunu söyledi.

Turkcell'in gücünü Türkiye'den aldığını ifade eden Kocabaş, "35 milyon müşterimiz Türkiye'de, 35 milyon müşterimiz de Türkiye dışında bulunduğumuz bölge coğrafyasında. Yine sizlerden aldığımız güçle New York Borsası'na kote bir şerketiz. İstiyoruz ki yanımıza ilave Türk markasını taşıyan şirketler gelsin ama şu anda tek New York Borsası'nda, dünya borsasında kote şirketiz. İMKB'ye de koteyiz ama New York Borsası içerisinde işlem gören yüzde 15 yüksek performans gösteren ve hacmi yaratan firmanın içerisindeyiz. Bunun aslında sorumluluğunu ve yükünü sırtımızda hissediyoruz" şeklinde konuştu.

"Sektör, zor dönemlerden yeni teknolojik yatırımlarla sıyrılıyor"

Kocabaş, sektörlerinin birkaç yıldır zor dönemler yaşadığını anlatarak, "Bu zor dönemlerden sektör, yeni teknolojik yatırımlarla sıyrılıp başka bir noktaya gidebiliyor. Son 2 yıldır Avrupa'daki büyüyen telekom grupları içerisinde de en hızlı büyümeyi yaratan grup olarak yer alıyoruz. Bu da aslında doğru işe kitlenmek, doğru işi doğru ekiple yapmak, müşterilerimizin yanında olabilmek ve kendimizi yenileyebilmekle olduğunu düşünüyoruz. Bu arada hatalar da yapıyoruz, bunlardan öğreniyoruz, bunlardan en önemlisi hataları en hızlı şekilde fırsatlara çevirebilmek" ifadesini kullandı.

Her alanda merkeze müşteriyi koyarak, onların bakış açısıyla durumları gözlemlediklerini belirten Kocabaş, bayiler ve iş ortaklarıyla 80 bin kişilik bir çalışana sahip olduklarını bildirdi.

Kocabaş, yeni dünyada teknoloji ve iletişim çözümleri sunduklarını ifade ederek, her yıl, önceki yıllara göre daha fazla veri üretildiğini söyledi.

Turkcell olarak şirketlerin teknik ekipleriyle çalışıp, Anadolu'da iş ortaklığı ekosistemini büyüterek yerel değeri güçlendirmeyi hedeflediklerini kaydeden Kocabaş, "Son 3 yılda 87 milyon lira yatırım gerçekleştirdiğimiz ülkemizin önemli sanayi kentlerinden biri olan Kocaeli'nin şirketleri, teknolojiyi çok yakından takip ediyor. Yatırımlarımız bunun en güzel kanıtı. Kocaeli'nin bizlerin öncülüğünü üstlendiği bu teknolojik dönüşümü en hızlı şekilde sistemlerine entegre eden, ekonomimizin en önemli damarlarından biri olma yönündeki iddiasını sürdüren illerden biri olduğunu söylemekten gurur duyuyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Turkcell'in Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) iş birliğiyle hayata geçirdiği "Ekonomiye Kadın Gücü" projesi kapsamında mikrokredi alarak işini büyüten Şeniz Cavkaydı, başarı hikayesini anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Turkcell'in 'İş'te Teknoloji Hamlesi' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement