Türkiye Aşçılar Milli Takımı İngiltere'den Başarıyla Döndü - Son Dakika
Yerel

Türkiye Aşçılar Milli Takımı İngiltere'den Başarıyla Döndü

Türkiye Aşçılar Milli Takımı İngiltere\'den Başarıyla Döndü

ADÜ Öğretim Üyesi Şef Sezgin'in kaptanlığını yaptığı Türkiye Aşçılar Milli Takımı, yarıştığı 10 kategoride 1'i altın olmak üzere 10 madalya ile döndü.

10.05.2014 08:38  Güncelleme: 09:08

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Öğretim Üyesi Şef Emrah Köksal Sezgin'in kaptanlığını yaptığı Türkiye Aşçılar Milli Takımı yarıştığı 10 kategoride 1'i altın olmak üzere 10 madalya ile döndü.

Londra'da her 2 yılda bir organize edilen ve bu yıl 36.'sı gerçekleştirilen Hotelympia 2014 Tarışmasına TAFED Türkiye Aşçılar Milli Takımı 4 kişilik bir kadroyla ve Milli Takım Direktörü ADÜ Öğretim Görevlisi Şef Emrah Köksal Sezgin yönetiminde katıldı. 10 kategoride yarışan takım 1 Altın, 1 Gümüş, 6 Bronz ve 2 Merit madalya kazandı.

Display ve canlı yarışmalarda ter döken ekibimiz özellikle canlı yarışmada yaptıkları sunumlarla takdir topladı. ADÜ Öğretim Görevlisi Ozan Güngör'ün de yer aldığı takımın toplamda aldığı ödüllerin 6'sının ADÜ öğretim görevlileri tarafından Türkiye'ye kazandırılması Adnan Menderes Üniversitesine ayrı bir mutluluk yaşattı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Aşçılar Milli Takımı İngiltere'den Başarıyla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement