Türkiye'nin En Zengini Koç Holding - Son Dakika
Yerel

Türkiye'nin En Zengini Koç Holding

Türkiye\'nin En Zengini Koç Holding

Ekonomist Dergisinin yayınladığı Türkiye'nin en zengin 100 kişi ve ailesi araştırmasında Koç ailesi Koç Holding ile birinci sırada yer aldı.

08.11.2012 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomist Dergisinin yayınladığı Türkiye'nin en zengin 100 kişi ve ailesi araştırmasında Koç ailesi Koç Holding ile birinci sırada yer aldı.

Ekonomist Dergisi'nin her sene düzenlediği "Türkiye'nin en zengin 100 kişi ve ailesi " araştırmasında Koç Holding ilk sırada yer alırken (8 milyar dolar), Doğuş Holding ile Şahenk ailesi ikinci, Ülker ailesi (Yıldız Holding ile üçüncü, Erol Sabancı 4., Türkan Sabancı 5. ve Şevket Sabancı 6. sırada yer alırken, Rönesans Grubu ile Erman Ilıcak listenin 100. ve son sırasında yer aldı.

YIRCALI BALIKESİR'İN GURURU

Öte yandan, Balıkesir'den A. Rona Yırcalı'ya, Balıkesir Elektromekanik Tesisleri (BEST) ile yine en zengin 100 şirket ve ailesi listesinde yer verildi. Yırcalı, 2011'den bu yana 7 sıra birden yükselerek en zenginler listesinde 83. sırada yerini aldı. Uluslar arası arenada Türkiye'yi temsil eden Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve DEİK İcra Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, Ekonomist Dergisi'nin yayınladığı 'Türkiye'nin en zengin 100 kişi ve ailesi' sıralamasında 83.sırada yer alarak yine Balıkesir'in gururu oldu. Adı Balıkesir'le bütünleşmiş olan Yırcalı Ailesi, dört kuşaktır kentin sadece ekonomik değil, siyasi ve sosyal yaşamına da öncülük etmekte olan ailelerden biri. Balıkesir iş dünyası denince akla ilk gelen isim olan Yırcalı, BEST Grubu ile enerji, yem, tekstil, sigorta ve gıda sektöründe faaliyet gösteriyor.

(YU)

08.11.2012 19: 10: 08

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye'nin En Zengini Koç Holding - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement