Türkiye'nin İlk Kadın Belediye Başkanı Leyla Atakan Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika
Yerel

Türkiye'nin İlk Kadın Belediye Başkanı Leyla Atakan Mezarı Başında Anıldı

Türkiye\'nin İlk Kadın Belediye Başkanı Leyla Atakan Mezarı Başında Anıldı

Türkiye'nin ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan ve arkadaşları 43. ölüm yıldönümlerinde Kocaeli'de mezarları başında anıldı.

11.02.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan ve arkadaşları 43. ölüm yıldönümlerinde Kocaeli'de mezarları başında anıldı.

Anma törenine İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve vatandaşlar katıldı. 1971 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden Leyla Atakan ve mesai arkadaşları İsmail Kolaylı, Feridun Özbay ve Abdurrahman Yüksel mezarları başında dualarla anıldı. Anma töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Hakk'ın rahmetine kavuşan Leyla Atakan hanımefendi ve arkadaşlarını saygıyla andıklarını belirterek şöyle konuştu: "Bizim millettimiz vefasını her zaman gösterir.Biz hizmet edenleri unutmayız. Burada bir anlamda vefa borcumuzu dile getiriyoruz. En büyük vefa borcu onların bıraktığı çizgide hizmetleri yürütmekle, ülkemize hizmet etmekle olacağının bilincindeyiz."

Konuşmanın ardından Leyla Atakan ve arkadaşlarının mezarlarına karanfil bırakıldı. Fevziye Camii'nde Leyla Atakan ve arkadaşları için Mevlid-i Şerif okutuldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye'nin İlk Kadın Belediye Başkanı Leyla Atakan Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement