Türkiye Sandık Başında - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkiye Sandık Başında

01.11.2015 15:41

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, oyunu Lapseki ilçesindeki Hüseyin Akif Terzioğlu Anadolu Lisesi'nde 1026 numaralı sandıkta kullandı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, oyunu Lapseki ilçesindeki Hüseyin Akif Terzioğlu Anadolu Lisesi'nde 1026 numaralı sandıkta kullandı.

Eşi Kevser Turan ile oyunu kullanan Turan'ın oy zarfını sandığa ikiz çocukları Ömer ve Kerem Turan attı.

Oy kullandıktan sonra görevlilerle sohbet eden Bülent Turan, onlara lokum ikram edip okul bahçesindeki çocuklara da oyuncak dağıttı.

Turan, okuldan ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, Çanakkale'de seçimin sorunsuz geçtiğini söyledi.

Ülke genelinde seçimin sorunsuz tamamlanması temennisinde bulunan Turan, şöyle konuştu:

"Bu saatten sonra mühür de söz de milletimizde. Milletin sözü üzerine söz söylenmez. Ortaya çıkacak tabloya her partinin aynı düzeyde saygı duyması gerekiyor. Sonuçlar açıklanacak ve ortaya çıkan tablodan herkes üzerine düşeni alacak. Milletin kararına saygı duymayan hiçbir açıklamayı doğru bulmayacağımızı belirtmek istiyorum. Kendi adımıza söylemek gerekirse çıkan sonuç ne olursa olsun Çanakkale'de hizmetin en iyisini yapmaya çalışacağız. Oyumuz artar azalır, 'baştacı' deriz, yarın aynı heyecanla aynı motivasyonla çalışmalarımızı sürdürürüz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Sandık Başında - Son Dakika


Advertisement