Türkoğlu'nda İhtiyaç Sahibi Ailelere Kömür Yardımı - Son Dakika
Yerel

Türkoğlu'nda İhtiyaç Sahibi Ailelere Kömür Yardımı

Türkoğlu ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtımına başlandığı bildirildi.

25.09.2012 13:26

Türkoğlu ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtımına başlandığı bildirildi.

Kaymakam Tuncay Akkoyun, yaptığı açıklamada, SYDV'de kaydı bulunan dar gelirli 5 bin aileye kömür yardımında bulunacaklarını belirtti. Dağıtıma başladıklarını ifade eden Akkoyun, "Kış ayından önce toplam 2 bin 500 ton kömür dağıtmış olacağız. Bugünden itibaren arkadaşlarımız belirlenen ailelere kömür ulaştırmaya başladı. SYDV olarak kömürün dışında ayni ve nakdi yardımda bulunmaya devam ediyoruz" dedi.

Muhabir: İzzet Mazı - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkoğlu'nda İhtiyaç Sahibi Ailelere Kömür Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement