Ufuk Okumayı Teşvik Derneği'nden Vali Savaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ufuk Okumayı Teşvik Derneği'nden Vali Savaş'a Ziyaret

Ufuk Okumayı Teşvik Derneği\'nden Vali Savaş\'a Ziyaret

Ufuk Okumayı Teşvik Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Songur ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ı ziyarette etti.

28.06.2013 13:32

Ufuk Okumayı Teşvik Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Songur ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ı ziyarette etti.

Dernek ve çalışmaları hakkında Vali Savaş'a bilgi veren Başkanı Songur, Manisa merkezde 7, Saruhanlı, Akhisar, Soma ve Kırkağaç'ta birer tane olmak üzere toplam 11 okuma salonu olduğunu söyledi. Songur, "Manisa merkezde 23 öğretmenimizle, bin 200 öğrencimize hizmet veriyoruz. Hizmetlerimizde hiçbir ücret almıyoruz. Bu sene üçüncü senemiz, fen lisesinden, anadolu lisesinden öğrencilerimiz var. Okuma salonlarımızın hepsi kenar mahallelerde. 'Umutlar Çiçek Açsın' projesine biz de ortak olduk. Bu sayede Manisa dışına çıkmamış öğrencilerimiz Çanakkale'ye, Bursa'ya, İstanbul'a giderek tarihi ve kültürel yerlerimizi gördüler. Çocukların yanında bazı aileleri de götürdük. Mardinli bir çocuğumuz dedesinin Çanakkale'de şehit olduğunu gördü ve çok duygulandı. Çocuklarımızın hem fen, hem ahlaki olarak düzelmesi için çalışma yapıyoruz. Bu çalışmalarda sizlerin de desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Vali Savaş ise, yapılan ziyaret ve çalışmalar için teşekkür ederek, "yapılan bu hizmetler çok önemli hizmetler. Eğitim hizmeti sadece kamu kurumlarının yürüttüğü bir hizmet değil. Aile de eğitimin bir parçası. Ailede annelerin çalışması ailenin eğitimdeki payını düşürüyor. Burada sizlerin katkıları bu eksikliği bir nebze de olsa dolduruyor. Ben bu yönüyle de sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ufuk Okumayı Teşvik Derneği'nden Vali Savaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement