Ulaş'ta Aile İçi İletişim Semineri - Son Dakika
Yerel

Ulaş'ta Aile İçi İletişim Semineri

Sivas'ın Ulaş ilçesinde aile içi iletişim konulu seminer verildi.

26.03.2014 11:59

Sivas'ın Ulaş ilçesinde aile içi iletişim konulu seminer verildi.

Ulaş Müftülüğü konferans salonundaki eğitimde konuşan Ulaş Anaokulu Rehber Öğretmeni Coşku Ceylan, aile bireylerinin kendisini karşısındakinin yerine koyarak onun bakış açısıyla bakması, duygularını ve düşüncelerini doğru olarak anlaması gerektiğini söyledi.

Göz temasının önemli olduğunu kaydeden Ceylan, "Göz teması çocuğa duyulan ilgiyi ve duyulan saygıyı gösteriyor. Emrivakilikse çoçukta özgüven eksikliğine neden olur" dedi.

Ceylan, "Çoçukla iyi bir iletişim kurabilmek için ondan gerekli mesajların alınması gerekiyor. Bu da ancak dinlemeyle sağlanır. Anne, baba iyi bir dinleyici olabilirse, çocuk için de iyi bir model oluşturulacaktır" diye konuştu.

Semineri çok sayıda kadın izledi. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ulaş'ta Aile İçi İletişim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement