Ulaş'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ulaş'tan Kısa Kısa

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Ulaş Lisesi Kızılay Kulübü tarafından "Kan ver can ver" sloganıyla ilçede kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Ulaş Lisesi Kızılay Kulübü tarafından "Kan ver can ver" sloganıyla ilçede kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Ulaş Lisesi'ndeki kampanyaya daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaflar, ilçede görev yapan memurlar ve vatandaşlar katıldı.

Ulaş Lisesi Müdür Yardımcısı Ramazan Baker, AA muhabirine Kızılay Kulübü öğrencilerinin tüm kurumları tek tek dolaşarak geniş bir halk kitlesine ulaşmaya çalıştıklarını belirtti. Baker, her yıl yaptıkları bu kampanyayı önümüzdeki yıl daha geniş bir katılımla gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

Baker, kampanyaya destek verenlere teşekkür etti.

-Genel asayiş uygulaması-

Ulaş İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Malatya- Sivas karayolu Aşağıada köyü mevkisinde asayiş uygulaması yaptı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince araçlarda arama ve kimlik kontrolleri yapıldı. Asayiş uygulamasına giren araç sürücüleri ve yolcular halkın huzur ve güvenliği açısından yapılan uygulamadan memnun olduklarını belirtti.

Uygulamada herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadı. - SİVAS

Kaynak: AA