Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz Gümüşhane'de - Son Dakika
Yerel

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz Gümüşhane'de

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz Gümüşhane\'de

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Gümüşhane'yi ziyaret etti.

18.03.2013 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Gümüşhane'yi ziyaret etti.

Kılavuz'u Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Vakur KARA ve beraberindeki ülkücü gençler karşıladı. Beraberindekilerle birlikte Ocak binasına geçen Kılavuz, burada gençlerin düşüncelerini dinleyip çeşitli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin gündemi ve bu doğrultuda ülkücü hareketin misyonu üzerine açıklamalarda bulunan Kılavuz, "Ülkücü gençlik her şeyden önce Türk gençliğinin son umudu ve gençlik aşısıdır. Ülkücü gençlik Türk milletinin umudu olma noktasında son kaledir. Ancak Ülkücüler tahsil yaptıkları alanda eğitimlerini tamamlamalıdır. Bu sayede meşru zeminlerde ve bu yönde devlet kademelerinde önemli kademelerde görev alarak vatanına, milletine hayırlı hizmetlerde bulunmalıdır. Türkiye en kritik dönemlerinden birini daha yaşıyor. Ülkemiz içerde ve dışarıda emperyalist güçler tarafından kıskaca alınmak isteniyor. Ülkemizi bu ateş çemberinden kurtaracak, milli birliğimizin ve bütünlüğümüzün korunması noktasında gerekli dirayeti gösterecek olan ülkücü kadrolardır. Bu nedenle omuzlarımızdaki yük her zaman olduğundan daha ağır ve meşakkatlidir. Durumun ciddiyetinin bilincinde olarak adımlarımızı daha dikkatli atmalı, devletimizin bekasının korunması kapsamında çalışmalarımızı yürütmeliyiz. Ülkü Ocakları hiçbir zaman kavganın ve kaosun tarafı olmayacak, ülkemizi bölmeye niyetli şer odaklarının oyunlarına gelmeyecektir. Ülkemizin yaşadığı bu süreçte kardeş kavgasına mahal verecek her türlü davranış ve faaliyetten kaçınmalıyız. Bilinmelidir ki Türk milletinin ayrıştırma ve bölme hayalleri kuranlara karşı en sert cevabı verecek olanlar, birleştirme ve bütünleşme duygularını aşılayıp bu harcı karacak olanlarda yine Ülkücülerdir." dedi.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Vakur Kara da Kılavuz'un Gümüşhane ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ülkü Ocaklarının son 1 yılda Gümüşhane'de yaptığı faaliyetler ve planlanan programlar hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Ocak binasındaki istişarelerinden sonra MHP Gümüşhane İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Olcay Kılavuz burada da çeşitli temaslarda bulundu.

Kılavuz, daha sonra Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı merhum Ali Metin Tokdemir'in kabrini ziyaret ederek dua etti ve Gümüşhane'den ayrıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz Gümüşhane'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement