Ülkü Ünal Atölyeleri Kursiyerlerinin Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Ülkü Ünal Atölyeleri Kursiyerlerinin Sergisi Açıldı

Ülkü Ünal Atölyeleri Kursiyerlerinin Sergisi Açıldı

Elçin Art Studio Ülkü Ünal Atölyeleri kursiyerlerinin resimlerinin yer aldığı sergi Atatürk Kültür Merkezi'nde açıldı.
Urla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Özdemir'in açılışını gerçekleştirdiği serginin açılışına...

15.11.2013 11:45

Elçin Art Studio Ülkü Ünal Atölyeleri kursiyerlerinin resimlerinin yer aldığı sergi Atatürk Kültür Merkezi'nde açıldı.

Urla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Özdemir'in açılışını gerçekleştirdiği serginin açılışına kursiyerlerin yanı sıra Urlalılar da ilgi gösterdi. Ressam Ülkü Ünal'ın da katıldığı sergi açılışında konuşmayı en genç kursiyer Nazlı Sertbulut yaptı. Sertbulut, "Resim yapmaya yeni başladım ancak böylesi güzel bir grupla başlamaktan dolayı çok mutluyum. Hocam Ülkü Ünal'dan ve arkadaşlarımdan çok güzel şeyler öğrendim ve öğrenmeye devam edeceğime inanıyorum. Sergimizin açılışına katılan herkese tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir mekanda sergi açmamıza imkan sağlayan Urla Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu adına sanatçılara teşekkür belgesi sunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Özdemir, ressam Ülkü Ünal başta olmak üzere kursiyerlere Urla'da sergi açtıkları için teşekkür etti.

Pakize Ateş, Tülin Akçalı, Özden Ayker, Nuray Çelik, Sema Çelik, Nilgün Dündar, Gülsen Erinçler, Dilek Gözegir, Ayşen Gürbüz, Serpil Kaçar, Harika Mete, Canan Nincowich, Arzu Özlük, Alpay Sanal, Arzum Sanal, Sevgi Sanal, Nazlı Sertbulut, Gediz Sezen, Deniz Tiftik, Nazan Tütüncü, Sevda Uçan, Elçin Ünal, Güngör Ünal ve Ülkü Ünal'ın resimlerinin yer aldığı sergi 24 Kasım tarihine kadar Urla Atatürk Kültür Merkezi'nde görülebilir. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülkü Ünal Atölyeleri Kursiyerlerinin Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement