Ulukışla Başarıyı Artırma Projesi Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Ulukışla Başarıyı Artırma Projesi Tanıtıldı

Ulukışla Başarıyı Artırma Projesi Tanıtıldı

Niğde-Ulukışla Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan (Ulukışla Başarıyı Artırma Projesi) ULUBAP Projesi, uygulamaya konulmak üzere Ulukışla'ya tanıtıldı.

25.10.2013 13:06

Niğde- Ulukışla Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan (Ulukışla Başarıyı Artırma Projesi) ULUBAP Projesi, uygulamaya konulmak üzere Ulukışla'ya tanıtıldı.

Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar'ın başkanlığında Halk Eğitimi Merkezi Sosyal Salonunda gerçekleştirilen ULUBAP Tanıtım Toplantısına Ulukışla İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Belediye Başkan Vekili, İlçe Emniyet Amiri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Köy Muhtarları, Kamu Kurum ve kuruluşlarının müdürleri, okul müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları, veliler ve esnaflarımız katıldılar.

Toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam Ferhat Atar, başta SODES, Başarı Yönergesi, ULUBAP projelerin mimarı olan Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir olmak üzere, Ulukışla'nın eğitimdeki başarısını bulunduğu noktadan daha ileriye taşımayı hedefleyen eğitim çalışanlarına ve ULUBAP Proje Koordinasyon ekibine teşekkür etti. Eğitimin önemine dikkati çeken Kaymakam Ferhat Atar, bu konuda yerel yönetimlerin, esnafların ve velilerin desteklerini beklediklerini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir de yaptığı konuşmada, SODES, ULUBAP Başarı Yönergesi, Yurt Projesi vb. projeler hakkında katılımcıları bilgilendirirken, eğitimin üçlü sacayağına benzediğini, bu nedenle sacayağının öğrenci, öğretmen kısmının veli desteği ile tamamlanacağını ifade etti. Yedi aylık bir süreden beri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüttüğünü ifade eden Recep Akdemir, Ulukışla'da okullarımızın fiziki ve teknolojik altyapısını eksiksiz olarak tamamlayan, tüm sınıfları akıllı tahta, bilgisayar ve projeksiyon cihazları ile donatan, 4+4+4 eğitim sistemine hızlı ve sorunsuz bir şekilde uyum sağlayarak okul dönüşümlerini tamamlayan kendisinden önceki Milli Eğitim Müdürlerine ve Milli Eğitim çalışanlarına teşekkürlerini ifade etti. Uygulamaya koydukları projelerin ilk olması sebebiyle eksikleri olabileceğini belirten Akdemir, her türlü fikre ve eleştiriye de açık olduklarını ifade ederken bu projelerin uygulamalarının önümüzdeki yıllarda da daha verimli olarak devam edeceğini söyledi ve başta Kaymakamımız olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

Proje Koordinasyon Ekibinden Eminlik Ortaokulu Türkçe öğretmeni Saliha Özden Öz, Eminlik Ortaokulu Müdür Yardımcısı Terkan Çevik, Hüsniye İlkokulu Sınıf öğretmenleri Ersin Kalkan ve Kevser Kalkan'ın ULUBAP Projesi içerik ve ayrıntıları hakkında katılımcılara yaptıkları sunumun ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Recep Akdemir, ULUBAP hakkında katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Toplantının sonunda ULUBAP Proje Koordinasyon Ekibi ile hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Ferhat Atar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, katılımcılara teşekkür ettiler. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulukışla Başarıyı Artırma Projesi Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement