Şanlıurfa'da Öğrenciler Uluslararası Robot Yarışmasında Birinci Oldu - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da Öğrenciler Uluslararası Robot Yarışmasında Birinci Oldu

Şanlıurfa\'da Öğrenciler Uluslararası Robot Yarışmasında Birinci Oldu

Şanlıurfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 10.su Gaziantep'te düzenlenen Uluslararası Robot yarışmasında birinciliği elde etti.

17.05.2016 12:39  Güncelleme: 12:56

Şanlıurfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 10.su Gaziantep'te düzenlenen Uluslararası Robot yarışmasında birinciliği elde etti.

7 ayrı kategoride düzenlenen ve 1609 robotun katıldığı Uluslararası Robot Yarışmasının Robotino(hareketli robotlar) kategorisinde, Şanlıurfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversite öğrencilerini geride bırakarak, aynı kategorideki ilk üç dereceyi şehre kazandırdı. Okul öğrencileri, diğer kategorilerde çeyrek final ve finale kalarak iddialı olduklarını gösterdiler. Okul Müdürü Ramazan Öner, geleceğin bilim adamlarını ve mühendislerini yetiştiren okullarının her zaman eğitimde ve teknolojide lider olduğunu ifade etti. Okul öğrencilerinin başarılarının devam edeceğine inandığını belirten Öner, öğrencilerin başarının tesadüf olmadığını sistemli ve özverili bir çalışmanın sonucu ortaya çıktığını da ispatladığını ifade etti. Öner, okul öğretmen ve idarecileri olarak, sistemli ve ve özverili çalışma sergileyen öğrencileri desteklemeye devam edeceklerini de kaydetti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da Öğrenciler Uluslararası Robot Yarışmasında Birinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement