"Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü" - Son Dakika
Yerel

"Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü"

"Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü" dolayısıyla Kastamonu'da stand açıldı.

26.06.2013 16:54

"Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü" dolayısıyla Kastamonu'da stand açıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü tarafından halkı madde ve madde bağımlılığına karşı bilgilendirme amacıyla Barutçuoğlu alış veriş merkezinde açılan stand ilgi gördü.

Stantta görevli sağlık personelleri tarafından vatandaşlara madde bağımlılığı ile ilgili broşürler dağıtıldı. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement