Umut Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden Kermes - Son Dakika
Yerel

Umut Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden Kermes

Umut Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden Kermes

Zonguldak Umut Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından kermes düzenlendi.

05.06.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak Umut Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından kermes düzenlendi.

Zonguldak Camlı Köşkte düzenlenen kermese, Zonguldak Valisi Ali Kaban'ın eşi Neriman Kaban, Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Kemal Gümrükçü, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Al Osman Yılmaz, Zonguldak Sağlık İl Müdürü Bilal Cin, Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, davetliler ve Zonguldak halkı katıldı.

Kermeste konuşma yapan Zonguldak Umut Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurten Kınay, "Zonguldak Umut Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 10 yıllık bir derneğimiz. Zonguldak'taki, Aile ve Sosyal Politikaların bünyesinde bulunan huzurevi, çocuk evi, kadın konuk evi, il kabul ve dışarıdaki kadınlarımızın, dara düşmüş olan kadınlarımızın sorunlarını çözmek bir nebzede olsa sivil toplum örgütü olarak onların yanında olmak amacımız. Bunu da sürdürüyoruz, iyi bir işbirliği içerisinde Aile ve Sosyal Politikalarla birlikte. Onlar zaten eksik etmesinler devlet kanadımız da çok güçlü şekilde Zonguldak'ta bütün faaliyetler sürüyor. Biz sivil toplum örgütü olarak her zaman yanlarındayız. Acil çözümlerde ve manevi desteklerimizle bütün Zonguldaklılarımızla birlikte Zonguldak'a bir şey yapmak, onların yanında olmak, onların yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz. Valimizin eşi her türlü desteği bizlerden esirgemeyerek, aile ziyaretlerimizde, yardımlarımız da bizimle birlikte olarak derneğimize daha bir güç katıyor. Bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı Valimizin eşine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da daha güzel şeyler yapacağız" dedi.

Ardından konuşma yapan Zonguldak Valisi Ali Kaban'ın eşi Neriman Kaban ise "Bu şekildeki güzel faaliyetlerde ve hayır işlerinde her zaman arkadaşlarımla beraber olmaktan mutluyum. Bu tür faaliyetler gerçekten Zonguldakımız için, ihtiyaç sahibi insanlarımız içinde çok önemli. Birlikte güzel şeyler olacağını umut ediyorum" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Umut Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement