Üniversite Öğrencileri 75 Bin Mavi Kapak Topladı - Son Dakika

Üniversite Öğrencileri 75 Bin Mavi Kapak Topladı

02.01.2012 15:40
Üniversite Öğrencileri 75 Bin Mavi Kapak Topladı

Uşak Üniversitesi Öğrencileri "Çöpe Değil Umuda Atılan Kapaklar" kampanyası çerçevesinde topladıkları 75 bin mavi kapağı Türkiye Sakatlar Derneği Uşak Şubesi'ne teslim etti.

Uşak Üniversitesi Öğrencileri "Çöpe Değil Umuda Atılan Kapaklar" kampanyası çerçevesinde topladıkları 75 bin mavi kapağı Türkiye Sakatlar Derneği Uşak Şubesi'ne teslim etti.

Uşak Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği "Topluma Hizmet Uygulamaları" dersi kapsamında, Selcen Çifçi'nin yönetiminde bir grup öğrencinin başlattığı "Çöpe Değil Umuda Atılan Kapaklar" kampanyası devam ediyor.

Kampanya kapsamında görev yapan öğrenciler Üniversite bünyesinde mavi kapak toplamayı sürdürürken, bir gurup öğrenci ise bu güne kadar toplanan 75 bin mavi kapağı Türkiye Sakatlar Derneği Uşak Şubesi Başkanı Salih Küçük'e teslim etti.

Kampanya ile ilgili değerlendirmede bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Uşak Şubesi Başkanı Salih Küçük projeye destek olan herkese teşekkür ederken, toplanan kapakların engellilere tekerli sandalye alımında kullanılacağını söyledi.

- UŞAK

Kaynak: AA
YORUMLAR
500
Manisa'nın yeni İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer göreve başladı Manisa'nın yeni İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer göreve başladı Emniyet Müdürü Gezer'den Uşak'a duygusal veda Emniyet Müdürü Gezer'den Uşak'a duygusal veda Bucaspor 1928, Uşak Spor maçında taraftarından yoksun Bucaspor 1928, Uşak Spor maçında taraftarından yoksun

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencileri 75 Bin Mavi Kapak Topladı - Son Dakika


Advertisement