Üniversiteyi Tercih Ederek Yerleşen Dereceli Öğrencilere Dubai Seyahati - Son Dakika
Yerel

Üniversiteyi Tercih Ederek Yerleşen Dereceli Öğrencilere Dubai Seyahati

Üniversiteyi Tercih Ederek Yerleşen Dereceli Öğrencilere Dubai Seyahati

Uluslararası Antalya Üniversitesi’ni tercih ederek yerleşen dereceli öğrenciler, Mütevelli Heyeti Başkanı Fettah Tamince'yle iş gezisi için gittiği Dubai’ye seyahat etti.

20.09.2013 17:25

Uluslararası Antalya Üniversitesi'ni (UAÜ) tercih ederek yerleşen dereceli 6 öğrenci, iş gezisine giden UAÜ Mütevelli Heyet Başkanı Fettah Tamince ile Dubai seyahatine götürüldü.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada seyahatin öğrenciler için hem derece yapmalarından dolayı bir ödül, hem de tecrübe ve ufuk kazanmaları için düzenlendiği belirtildi.

Dubai'ye giden üniversitenin ekonomi bölümü öğrencilerden İhsan Alp, Türkiye 435'incisi olduğunu ve UAÜ'yü tercih ettiğini kaydetti. Alp, Dubai seyahati ile ilgili şunları söyledi:

"Fettah Bey'in yapacağı bu iş gezisinde onunla birebir görüşme imkanı bulmak ve iş görüşmelerine tanıklık etmek amacıyla gidiyoruz. Bu geziden azami derecede faydalanmayı arzuluyorum. Üniversitemize ve Fettah Bey'e teşekkür ederim."

Türkiye 279'uncusu olan UAÜ Hukuk Fakültesi öğrencisi Gülsüm Büşra Pekgöz ise Dubai'ye gidecek olmaları kendisini ve arkadaşlarını heyecanlandırdığını kaydetti.

Dubaiye giden diğer öğrencilerden Cüneyt Ayar ve Şule Nur Kutlu'nun işletme, Dilek Özen'in hukuk, Esat Artuğ'un ekonomi bölümüne yerleştikleri bildirildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversiteyi Tercih Ederek Yerleşen Dereceli Öğrencilere Dubai Seyahati - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement